Lystad Spesialinnredninger er like kjent som LSI og Lystad Spesialinnredninger. Selskapet (etbl. 1986) er et av landets ledende innredningsselskaper som både designer, produserer og monterer butikkinnredning og spesialinnredning til private og offentlige miljø.

Med vår brede kompetanse legger vi stor vekt på helhetsutførelsen. Denne innebærer kundekontakt, design- og konseptutvikling, produksjon, montering og service.

Innenfor butikkinnredning tilbyr vi alt fra enkeltmøblement som disker, veggseksjoner og småutstyr til totalleveranser hvor belysning, gulvbelegg, møbler og skiltdekor er tilpasset butikkens innredningskonsept. Vi setter stor fokus på butikkens visuelle- og kommunikative utforming, som underbygger det strategiske grunnlaget for butikkutformingen og butikken som medium. Bruk av butikken som medium skal underbygge den profil/posisjon konseptet representerer. Videre følger også viktige faktorer som fasade, butikkens ytre miljø, vareutvalg, butikkmiljø og atmosfære, og varerepresentasjon. Med flere års erfaring innenfor butikkinnredning viser det seg at «Butikken som medium» står høyt på listen som et effektivt og langsiktig markedstiltak.

Vi bistår også med prosjektering og innredning til hotell, kontor, private boliger og møbeldesign. I vårt eget snekkerverksted produserer vi spesialtilpassede løsninger for blant annet privat- og bedriftskunder. Innredningen skreddersys etter ønsket utforming og materialvalg. Vi utfører også montering av innredningen.
 

Vårt mål er å tilpasse de beste løsningene for deg!